Member online:



Related tips and tricks Sabar nude senegal dance:


Sexiest women in the world

...She has a very smoking body and an exotic look that catches the attention of men from everywhere.  Amanda Beard - The former Olympic Gold Medal swimmer also has an gold medal body, as evidenced by her July, 2007 nude spread in Playboy. However, it is her eyes that catch your attention. They give the impression that one night with this athletic beauty... sexiest women in the world

Easy steps to get smokey eyes

...Instructions on how to get the perfect Smokey eye. 1.    Start with a black cream eye shadow/shade stick on your eyelid and blend out the edges with a clean blending brush.If you crease easily underneath your eye you should put a nude cream shadow/ primer there as well. 2.   Wash on some matte grey eye shadow around the black... easy steps to get smokey eyes

The best places to find gay men

...And get to know them. Expanding your social network takes away your shyness and at the same time searches for many romantic possibilities.Dance Clubs or Lounges ? You don?t have to be a party animal to be in the club. Remember that dance clubs or lounges are a great venue for all types of gay men.... the best places to find gay men

Hottest celebrities in the nude

... If you love sexy film stars, you'll adore this list of the 10 best actresses in the nude. The following ladies have bared it all for audiences across the globe in scenes that continue to fill us with desire. With this collection of the ten best actresses in the nude, you'll sure to be... hottest celebrities in the nude

Best japanese swimsuit models

...DVDs, and even idol trading cards in Japan, and published a book in 2010 offering makeup and body-figure maintenance advice to women. Reon Kadena is a 24-year-old model and actress who used some nude photo shoots to gain more widespread attention, then discontinued the nude photos to pursue more socially acceptable work.  At just under... best japanese swimsuit models


Adult Talk: Sabar Nude Senegal Dance

Bleww: Berkilat tak bermakna cantik dan sempurna kalau ada yang tak seia sekata. Huruf L kau senget macam staff kau jugak! Grrrr. Pakai tie dan coat yang besar zaman 80an tu buat kau rasa berkuasa la? #stress #work #faraway #jasin #melaka #people #attitude #wtf #sabar #jumaat (at Mahkamah Majistret Jasin)
Date: 2013-03-29 03:23:03 GMT


Faham & Sabar:

Hey! Again. Its been a while. Good day. Bad day. Semua lah. Macam2 jugak la berlaku since the last time aku update. Pahit manis. Ewaaaah. Teringat nak update tapi cam busy. Well counting days. Banyak kerja nak di siapkan.

Forget about it lah. Cakap pasal kerja sampai bila tak habis kan. Soal hati? Hmmmmmmm.

There is a lot to tell. But cut it short. (Tengok la panjang mana cut it short). Tapi boleh sebab esok pagi ada court matter.

Soal hati? Ini dah masuk rangkuman yang panjang. Well, last few weeks, i think it was 2 weeks ago, i tried very hard to do something that might break my heart. TO FORGET. Aku cuba nak cakap dengan dia. Yes. I did. But thru message. Sebab dia tak nak angkat phone call aku. I got the strenght already. Nekad. Tak mau terluka. Just nak tengok dia happy dengan si dia.

Yes it was true. Consult dengan orang yang aku jarang bercakap. Bapak sendiri. But his advice is more than enough. I take it. Banyak perkara yang terjadi. Itu pun kalau dia mengerti. Toleration. Itu yang aku cuba buat sampai hari ini. Enough said, pagi esok nya dia message aku. Tatau lah kenapa. Seolah-olah dia rindu. Maybe. I dont know. Itu dia. Aku tatau. Tapi aku rasa ya. Kalau ya, berbunga skit lah.

Wei, kata nak move on pesal berbunga plak? ……
Sebab aku SAYANG dia. Itu aku tak nafi kan. Faham sangat2. Tapi kenapa setiap kali aku teringat nak message dia, pup! Message dia masuk. Hmmmm. Ikutkan memang tolerasi aku, tak nak message dia. Bagi ruang. Tak nak ganggu sangat. Nanti gaduh, sentap, and again kata aku tak paham. Ok. Tak pa.

Aku mengalah. Ayah cakap “A noble man is a man who tolerate for something better”. Membuat aku pikir lebih jauh. As a grown man. Walaupun aku masih muda. Tapi ayah tak bercakap with nothing. Itu lah kekuatan aku. Mengalah bukn bererti kalah. Mengalah for something better. Noble kan? Indeed yes.

Dan aku dari hari ke sehari cuba, masih cuba, try and try, again and again untuk bertolak ansur. Aku cakap kat diri aku, jangan layan kan perasaan aku. Banyak benda lain nak buat. Work. Kerja. Tak kerja tak dapat gaji, tak dapat gaji tak leh hidup bro. :)

But then, ini soal hati. Tak siapa mintak. Aku tak mintak dia datang. Aku pun tatau kenapa aku boleh jatuh hati. Kenapa? Why? Sebab dia buat perkara yang aku tak boleh lupa. Dia sangat manis! Itu selalu dia cakap. Perkataan itu. Manis. And yes! Dia sweet orang nya.

Hari ini, aku macam tak control perasaan aku. So sakit sendiri lah ya. Hahahahahah. Gelakkan diri sendiri. Tak pa bro, esok2 ok la tu. Jangan jiwang sangat. Tumpu kan perhatian kepada perkara penting. Few more days to go. Banyak nak kene settle. And in fact dia pun nak final exam. Jangan serabutkan kepala otak dia. Aku nak dia berjaya. Lulus. Pass with flying colours. Dapat master yang dia inginkan. Aku tumpang gembira.

Entah la sayang, aku rindu. Terima message dari kau, buat aku happy. Happy sangat. Rasa tak ternilai bila message dan reply. Hati je tau. Dalam hati ada taman sangat lah lu bro! Rileks la. Chill. Tak lari gunung di kejar. Gunung ke dia? Haah! Gemok skit. Hahahahah.

Ok, I’m back to normal. Hopefully esok ada khabar gembira. Dari orang yang aku sayang. :)

Fyi, dia tak perlu tahu semua ni. Aku tak nak dia tau. Ini semua RAHSIA aku. :) He he he.

Good night untuk diri sendiri. Good night sayang. Aku sayang kau sangat2. No doubt.

Aku
Rumah. DP
1.08am. 6/6/2013


Post on: 2013-06-05 17:06:51 GMT

we are what we want to be...:

the man. the boss. the guardian. the hero.

they just can be words. without meaning, life could be so hard and miserable.

but sometimes, we called these as ‘life’. the up and down. for sure, what had happened, and what will happen, it reflect our mind and our head. but for those who always like to blame others, they don’t ever bother.

semua orang nak dipanggil hero, nak di panggil bos and so on. tapi semua tu sekadar panggilan kalau maksunya tak sampai. paling teruk pun, hidup tak semudah yang disangka.

ada orang suka kehidupan mewah, biarpun tak bahagia. ada orang nak kehidupan bahagia biarpun tak semewah mana. apa yang berlaku, semua dalam kawalan diri masing2. terpulang. suka atau tak, nak atau tak nak.


Post on: 2010-09-17 09:54:24 GMT

Kasih dan susah:

Lama nya tak post! Like seriously lama gila. Sebab tumblr dah tak famous kan? Semua orang dah beralih to instagram (most of people) Not to say FB, Twitter but now ada plak WeChat, KeeK, and Line etc.


Nothing special today. Seriously. Yesterday was 1st May - Labour Day. So cuti. But today 2nd May. I have to put in mind, remind and set (literally) sebab tak rasa hari bertukar. Due to tak tidur punya pasal. YES! I have not sleep for the past day! Sebab? Siapkan kerja da! Bukan aku lambat or delay. But to the fact that….


The work is being transferred to me lambat. I need to wait for the other sideĀ  to reply and i took me days to reply. Ah… Persetankan semua ni. Kerja semata.


What I’m focusing now is what is actually happen to me, kenapa aku post kat sini dan apa sebab tajuk di atas. Eventually, aku berkasih. Dengan… I don’t know. Kekasih orang? Or buah hati orang? Or bukan orang? LOL!


Tapi susah! Susah untuk aku adapt situasi ni. Perasaan? Aku rasa aku tau apa yang aku rasa. Ini perasaan aku. Tak leh tipu. Tapi susah. Kenapa ya? kenapa susah? Susah sebab aku yang susahkan dia? Or susah sebab orang tu yang susahkan? Keadaan ni lah yang susah (kata hati kecil aku…)


Since aku dah tak da tempat lain nak luah, (ie FB aku both account dia ada excess, Twitter aku dia follow, Instagram aku juga, Whatsapp aku dia boleh tengok last seen, dan paling best dia ada iMessage jugak!) Dulu tak da semua ni. Ni poyo! Susah kalau dah terikat… Errrkkk terikat ke?


Ini perasaan aku. Ini aku rasa. Aku berkasih tapi aku susah. Macam mana nak hilangkan benda ni? Lupakan dia? Hmmmmmm. Lagi susah! Aku tak pandai control perasaan ini. Ya aku mengaku. Aku lemah bab ni. Dan paling teruk bila jadi stress. Wallawei! Macam2 penyakit datang. Adil ke tak wei? Aku tanya? Susah kan nak jawab? Sebab aku sendiri tak boleh jawab soalan yang aku buat sendiri. GOOD JOB! Hahahahaha

Kadang2 aku rasa macam “Whatthefakk”. Sungguh! Tak tipu. Walaupun perkataan tu tak elok dan aku tak suke guna. Ok la. Tukar soalan lain. Kepada dia! Kenapa dia macam tu? Kenapa at the first place dia jumpa aku? Kenapa at the first place dia cari aku? Kenapa dia STALK aku like HELL????? Aku tak pernah alamai benda ni. Ada orang yang boleh tau aku kat mana, aku pergi mana, aku berada di mana and buat apa, nama penuh aku, aku kerja mana, aku tinggal mana, parents aku sapa, nama mama aku, no IC aku.. OH NO!!! Scaryy… And dia hafal semua tu.

Dan oleh sebab tu aku terkasima. Aku terharu.. Dan aku mula sayangkan dia. DIA SAAT DIA BAGITAU DIA BERTEMU DENGAN SOMEONE. WHYYYYYYY???

Aku tak mampu nak jawab. Aku tak da jawapan. Yang aku hanya tahu, AKU SAYANGKAN DIA SANGAT2. Dan mulai saat itu, aku tak boleh HILANG dia. Kalau dia SPOOF (hilang) aku pun akan rasa hilang. Terukkan? Kritikal………………….

Kasih aku….. SUSAH aku………


2-5-2013 8.00am - Office.


Post on: 2013-05-02 00:27:32 GMT

Masa & Keputusan:

I have lost something. I have lost my voice!! LOL. Too much shouting masa game kat Singapore. Sampai hilang suara. Penat tak habis lagi. Owh ya. Lepas Jakarta that day, I flew to Singapore. For good. Cut short story la, Malaysia menang. After all the hardship, struggles, difficulties, aral melintang and so on, and 7months of hard training, yes again we win! - Volleyball

I was there. In Miramar Hotel for the dinner. It was 845pm. That was the last text as far as i remembered. Aku dah fly in balik KL. It was 3.00pm and aku dah sampai rumah. Penat sampai tertidur-tidur dan termimpi-mimpi. And that mimpi is real. And it happens! Like f shit! Betul. Sumpah tak tipu!

Dah 24jam berlalu since the last text. Up until 845pm Sunday night, still tak da message. Dulu aku spoof dia walaupun few minutes dia dah kata “lama ke aku hilang?” “Berapa minit je aku tak message, kau nak emo kenapa”. Ok. Maybe Im wrong on that part. But yet during that time the circumstances is different. Aku susah nak online that time and my minutes is valuable untuk message kau!

So for this 24hours plak macam mana? Aku masih salah lagi ke untuk emo? Aku tak emo pun. Aku cuma meluah perasaan. Kalau aku emo, dah lama aku direct message. Tapi aku tak buat semua tu? Aku tak nak kau kantoi dengan dia, aku tak nak kau susah dan sakit sebab AKU SAYANG KAU la. Biadap! Ya memang aku yang tahan diri untuk tak message “sebab aku TAHU” yang kau dengan dia. Dan aku FAHAM komplikasi nya kalau aku message. Dan kau juga TAHU kenapa aku tak message sebab tak nak apa apa berlaku. Tapi kau tak FAHAM kenapa aku tweet, kononnya aku emo bagi kau. Kau tak FAHAM tu. No you dont dear!

Dan kau boleh cakap aku dah berubah. Tak macam dulu lagi? Keep on saying that. Why eh? Sebab aku ni dah mengada-ngada sangat? Sebab aku ni selalu sakitkan hati kau? Sebab aku ni dah melampau? Sebab aku ni meroyan tak pasal2? I did asked that. But the answe is NO wacakapsamalu. Katanya aku berubah bukan kepada negative. Tapi katanya aku langsung tak boleh hilang dia. OF COURSE lah!!!!!!!!!! Itu tandanya aku SAYANG! Kalau aku tak sayang, aku buat bodoh je. Tak payah susah2 nak ingatkan kau. Akh buat roaming pun sebab kau. Sebab nak communicate dengan kau. Sebab AKU SAYANG KAU!

Laju nya tangan aku menaip. Sumpah aku tak ingin berkasar seperti ini. Aku tak nak. Sebab ini bukan aku. Aku nak kembali jadi aku yang asal. Tapi aku berubah begini kerana satu je. HATI! Yang aku nampak, message aku yang beria ia banyak nya. Dia reply pun sikit2 je. Tapi aku tak la terasa pun bab tu. Sebab hp dia kan selalu busy. With whatsapp la, FB la, twitter la. So, well known. Oh ya, plus the message from budak tu. Of course.

Dan lagi, aku rasa penat at the same time. Otak dan badan aku penat tam habis lagi dari jakarta ke singapore. Balik plak macam2 hal berlaku. 24jam unknwon-status, kereta accident…. Owh ya. Malam tadi kereta accident. Ntah la. Macam2 dalam kepala otak aku ni sampai aku lupa tengok cermin sisi. Last last masa nak kuar tu,BANG!!!! Pintu sisi kanan belakang. The best part is, tempat kejadian tu adalah depan condo dia! Mungkin aku tengon condo aku jadi kaget! Hahahaha. Sampai lupa tengon cermin sisi. Dah pulak tu berhenti kat Petron, TEPI RUMAH dia. Like literally TEPI! And I can see the balcony. And the inside house. Tatau la dia ada kat dalam ke tak. Huhuhuhu. Berlalu je la lepas check the damage and settle. BALIK RUMAH!!

Tak perlu lagi nak check whatsapp last seen ke online ke, instagram dia nak like photo siapa ke, nak komen kereta idaman dia yang sama dengan orang yang kononnya dia tak nak lagi tegur2 tu, dan pulak masa tu ada masa komen pic tu, satu message ke aku pun masih tak da, tak perlu dah nak check perkembangan facebook dia, dan last twitter dia. Cuma sini je dia tatau. Dan hopefully dia tatau. Biarlah sini, sendiri2 je ;)

Jadi, mungkin saatnya aku perlu mintak dia. Untuk ambil MASA. Dan fikir kan. Buat KEPUTUSAN. Itu je aku mintak. Buat la pilihan kau. Aku atau dia? Tu je. Senang. Dari jadi macam ni, tak berkesudahan. Then derita. Ya mungkin dulu aku yang jual mahal. Kau kata aku kekwat. Dan aku dah mintak maaf tentang itu. Dan masa tu juga baru aku sedar betapa kau beria-ia sangat nak kenal aku. Sampai aku kaget yang kau tu macam stalk aku. Aku sangat2 terharu. Dan itu, itu, itu yang membuatkan perasaan aku terhadap kau seperti yang sekarang ni!! But now, aku rasa masanya dah tiba. Untuk kau buat keputusan. Aku tak boleh.

Ya. “Kita semua tahu apa kita buat”. Tahu itu ya. Tapi faham itu tidak! So. Kita hanya tahu, tapi tidak faham. Tak guna jugak kan. Faham dengan tahu tu berbeza pengertiannya. Nilai nya mendalam.

Aku
Sedih

Aku
Pedih

Aku
Pasrah

Aku
Redha

Aku
Hormat

pada semua perkara, yang terjadi, bakal terjadi, keputusan dan apa sahaja yang kau akan buat, kau mahu dan kau mintak.

Aku
Office
335pm 20-5-2013


Post on: 2013-05-20 07:32:45 GMT



Today hot members:

KittyGlow bisexualI'm 20 years old
I'm the Best Babe on the Site - Try me and see that, I always tell the truth.
I love: dancing, piercing, roleplay, zoom, cameltoe, snapshot, live orgasm, close up, anal sex, striptease, vibrator, stockings, shaved, oil, smoke cigarette, squirt, dildo, fingering, garden,
I'd be seriously turned on if You could lick Your own elbow :oD Unkind manner and lack of courtesy.

AnnaCunningan bisexualI'm 21 years old
Do You think I'm attractive? Well than You should see me naked... I will totally blow Your mind!
I love: dancing, snapshot, long nails, zoom, live orgasm, anal sex, shaved, fingering,
Giving or receiving oral sex while I'm driving - that's what excites me the most. Your dick... outside of me! Just play nice and You can easily get into my pants ;o)